Tuesday, December 27, 2011

just nak buat entri je...

25/12/2011 hari krismas p keluar main bowling..
26/12/2011 p makan char kuey teow...
citer nnti la..sbb tgh busy skrang nie..just nak buat entri je dulu..takut terlupa plak..isi cerita dah ada dah..
tunggu ye...

Thursday, December 22, 2011

i believe i can fly


I used to think that I could not go on
And life was nothing but an awful song
But now I know the meaning of true love
I’m leaning on the everlasting arms

If I can see it, then I can do it
If I just believe it, there’s nothing to it

[1]
I believe I can fly
I believe I can touch the sky
I think about it every night and day
Spread my wings and fly away
I believe I can soar
I see me running through that open door
I believe I can fly
I believe I can fly
I believe I can fly



See I was on the verge of breaking down
Sometimes silence can seem so loud
There are miracles in life I must achieve
But first I know it starts inside of me, oh

If I can see it, then I can do it
If I just believe it, there’s nothing to it

[Repeat 1]
Hey, cuz I believe in me, oh
If I can see it, then I can be it
If I just believe it, there’s nothing to it

[Repeat 1]
Hey, if I just spread my wings
I can fly
I can fly
I can fly, hey

If I just spread my wings
I can fly
Fly-eye-eye

jadi jemputan VVIP dlm dinner permata...

ptg 29/12/2011 cue santai kol i ajak p dinner permata...dpt jemputan sbg VVIP lg..
so aq tnya la cue tema apa mlm nie,,,tema mlm tu adalah kasual...haruslah tahu tema apa coz nak prepare nak pakai apa...yela tetamu VVIP..jemputan last minute plak tu...jaket aq plak ada org pinjam x htr2 lg..so, i tnya la designer i calvin khoo lg..mampu ualls..so, dye bg cadangan pakai baju kemeja je...so, aq ambil keputusan pakai kemeja PINK,tali leher PURPLE, seluar HITAM, kasut PUTIH,mampu ualls...lps ciap mekap2..mekap lg kan!!
haruslah..baru nmpak ELEGEN gitu...
      lps siap semuanya..aq sembahyang maghrib...dpt call kereta utk VVIP dah smapi...yeke pergi naik kereta...x lah naik motor je ualls..habis rambut i berterbangan gitu...smpai2 kat dwn nmpak x de org lg..mmg awl betullah VVIP nie...so ambik keputusan p tandas dulu tacap2 muka balik yela kan rambut hbis berterbangan ...so,majlis pown dah nak mula,,siap ada org iring lg..RED CARPET lg ualls...lps masuk terus kat meja VVIP..siap org tlg bukak lg kerusi utk i k...
     majlis pown bermula lah dgn nyayian lagu negaraku,lagu negeri johor dan biru wrna...mjlis pembukaan diserikan lg dgn silat..dpn2 i dye org bersilat k...makanan VVIP pown blh tahn gak..tp kena cover la..duduk dgn VVIP kan..haruslah berprotokol,,,protokol la sgt...makanan sgt best...mcm2 ada..tp mkn ckit je sbb kena jaga protokolkan..
     lagi cerita akan bersambung...sbb byk sgt nak cerita..maklumlah first time dlm hidup jd VVIP...




Saturday, December 17, 2011

Akhirnya...

dulu aq dah buat blog nie utk asgment STID...n just suka2...mlm nie aq baca la blog @azhar mojako...
lps aq baca blog dye nie aq try la sign in kat bhg atas blog dye tu...aq masukkan lah e-mail aq...email dh dpt..tp password plak x blh...second tryer aq masukkan password lain plak...tetiba je keluar blog aq nie...adly dizly lg..kelass ualls...happy sgt dpt buka blog aq nie yg dah setahun lebih ngak dibuka..mmg penuh bersawang la..mcm dunia sesawangku plak...itu blog @peyan sanstaro....hahha...anyway...gembira hingga x terkata...n nak blajar buat blog nie biar nmpak santek lg..nak kalahkan blog aazhar mojako...hahahh..ok lah..nnti saya update status lain plak yeee...

Wednesday, February 9, 2011

my family,,,

cantik jgk blog aq nie,,,

wahhhh,,,aq dh edit ckit2 blog aku nie,,,,ada ikan2,,ada mp3 la,,,korang kan blh dgr lagu2,,
x membosankan la baca blog aku nie,,,,hahah,,,nnti ape2 kiter citer lagi ye,,,nak pergi psar malam plak,,,haha,,

oyehhh,,,,dpt jugak buat blog nie,,,

Tuesday, February 8, 2011

oyehhh,,,,dpt jugak buat blog nie,,,

jam menunjukkan pkul3.52 berjaya jugak aq buat blog nie,,,dgn bantuan latip gaga dan azhar o ha nie,,,,
mula2 aku tengah baca blog iera,,dtg plak si azhar mojako nie suh buat blog,,,so aq buat la,,,,yela dah bosan dgn facebook nie,,,,,ape2 citer nnti kita kongsi ye,,,,hahaha