Wednesday, February 9, 2011

my family,,,

cantik jgk blog aq nie,,,

wahhhh,,,aq dh edit ckit2 blog aku nie,,,,ada ikan2,,ada mp3 la,,,korang kan blh dgr lagu2,,
x membosankan la baca blog aku nie,,,,hahah,,,nnti ape2 kiter citer lagi ye,,,nak pergi psar malam plak,,,haha,,

oyehhh,,,,dpt jugak buat blog nie,,,

Tuesday, February 8, 2011

oyehhh,,,,dpt jugak buat blog nie,,,

jam menunjukkan pkul3.52 berjaya jugak aq buat blog nie,,,dgn bantuan latip gaga dan azhar o ha nie,,,,
mula2 aku tengah baca blog iera,,dtg plak si azhar mojako nie suh buat blog,,,so aq buat la,,,,yela dah bosan dgn facebook nie,,,,,ape2 citer nnti kita kongsi ye,,,,hahaha